OPUS Personal Training

Meer dan alleen een uurtje sportbegeleiding of een rondje apparaten. Met jaren ervaring binnen verschillende (wedstrijd)disciplines weten wij precies wat jíj nodig hebt.

De bouwstenen van jouw OPUS

Je bent hier met een doel. Een sterker, slanker of gezonder lichaam. Je wilt werken aan jouw OPUS, jouw grootste werk. En zelf die aanpak bepalen en resultaat behalen is niet gemakkelijk. Bij OPUS Personal Training geven we jou de juiste bouwstenen om dit werk te voltooien.

Afvallen

Met de juiste begeleiding kan iedereen afvallen in gewicht. Jouw personal trainer helpt je met het verbranden van dat (hardnekkige) vet en traint je lichaam strakker!

Sterker worden

Om meer kracht te krijgen en blessures te voorkomen doen wij (kracht)training op een manier die iedereen kan en daarbij ook nog leuk is. Extra spiermassa aankomen is namelijk mooi én functioneel!

Gezonder/beter voelen

Zit je niet optimaal in je vel? Wil je beter presteren in het dagelijks leven? Met een prikkelende trainingsaanpak op maat werken we samen aan die extra energieboost!

Personal Training

Jouw eigen trainingsuur met alle aandacht voor jouw persoonlijke sportdoelen.

Small Group Training

De voordelen van Personal Training maar dan met gedeelde kosten vanaf 2 personen.

Vechtsport

Train leuk en effectief. Verbrand calorieën, wordt sterker en leer jezelf verdedigen.

Voor ieder wat wils

Ooit gestart met personal training als core business, maar inmiddels zijn wij na al die jaren doorgegroeid. Naast de 1-op-1 sessies bieden wij zo bijvoorbeeld ook small group training aan en is er ook een legio aan vechtsport mogelijkheden, zoals kickboksen, boksen, BJJ en Taekwon-Do. Voor iedereen is er wat te vinden!

Ambitie op wereldniveau

De passie en drijvende kracht achter OPUS Personal Training

Ontmoet de trainers

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Inschrijven nieuwsbrief

Benieuwd naar de kosten?

Tarief aanvragen